Ben jij onze nieuwe Account Manager?

Redbeans

Wij doen het anders. Redbeans is geen standaard leverancier van koffie en machines. Wij bedenken, ontwerpen en produceren alles zelf. Van het branden van de koffie, het ontwikkelen van de machine en de accessoires, tot aan het ontwerpen van de verpakkingen. Dit doen wij met de beste vakidioten. Vol talent en met passie voor het merk Redbeans. Daarom branden wij de beste koffie, hebben wij de mooiste koffiemachine ontwikkeld en is alles perfect op elkaar afgestemd.

Wij zijn meer dan koffie en een koffiemachine. Redbeans is een totale koffie-beleving. Een merk met een verhaal, waarvan kwaliteit de kern is. Tot perfectie. Redbeans is een levend merk, altijd in ontwikkeling op alle gebieden. Niet bang voor verandering. Graag zelfs. Wij kleuren graag buiten de lijntjes en doen dingen anders. Een eigenwijs merk met een enorme drive.

Redbeans & jij

Wij zijn op zoek naar Account Managers: gedreven persoonlijkheden die voor topprestaties gaan. Die begrijpen dat hun persoonlijkheid het verschil kan maken en die een positieve rol willen spelen in een bedrijf dat continu in ontwikkeling is. Die weten dat hun commerciële drive en excellente kennis van de markt een serieuze bijdrage kan leveren aan onze doelstelling tot de belangrijkste spelers in de markt te behoren. Wij zoeken een Accountmanager voor West-Nederland.

Verantwoordelijkheden

Als Account Manager ben je werkzaam in de out-of-home markt. 

Belangrijkste taken hierbij:

⇾ Werven van nieuwe klanten
⇾ Beheren van bestaande afnemers
⇾ Samenwerken met collega’s uit de keten
⇾ Input geven aan het commerciële plan
⇾ Sales analyses

Kwalificaties

Wat breng je mee?

⇾ Aantoonbare verkoopervaring is een grote plus
⇾ Minimaal een relevante MBO opleiding
⇾ MS office vaardigheden
⇾ Communicatief, ondernemend en zelfstandig  
⇾ Goed gevoel voor humor 
⇾ Positieve drive
⇾ Passie voor koffie

Wil je werken bij een mooi merk, samen met erg leuke collega's, stuur dan je sollicitatie naar Peter van der Linden: [email protected]

Graag ontvangen we een motivatie met CV, plus een salarisindicatie. Wil je meer weten over de inhoud van de functie bel dan gerust eens met een van je mogelijke nieuwe collega's, bijvoorbeeld Arend (06 166 958 77) of Leonard (06 444 249 27).
Redbeans.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Bel mij terug Vul hieronder je gegevens in