Onze machines zien er anders uit en onze koffie is lekkerder.

Met Redbeans wilden wij iets neerzetten dat er nog niet was: koffie en een koffiemachine die voor elkaar gemaakt zijn. Alles bij Redbeans is door onszelf bedacht, ontworpen en geproduceerd. Daarom smaakt onze koffie beter. Ziet onze machine er beter uit en gaat deze langer mee.

Wij zijn bezeten van koffie

Iedereen heeft een grote liefde. Onze liefde is koffie. Geen instant, geen liquid koffie, maar bonen. Espressobonen.

Misschien idealistisch, maar vanuit onze branderij zouden wij het liefst ieder bedrijf in Nederland helpen om te genieten van echt goede koffie.

Wij doen niet aan wegwerp

Wij geloven in de kwaliteit van design, omdat wij vinden dat iets bewaard moet blijven.

Het moet een generatie overstijgen. Wij doen er alles aan om onze Beanmachines mooier, krachtiger en duurzamer te maken. Het is onze uitdaging om onze machines betaalbaar te maken, zodat ze het met gemak winnen van hun "plastic fantastic" broertjes.

Op ons kun je bouwen

Van het kiezen van de juiste machine tot met de keuze van de beste koffie. Wij staan voor onze zaak.

Daarom heb je als je voor Redbeans kiest een leger aan experts tot je beschikking die je met van alles kunnen helpen. Zo zorgen onze monteurs ervoor dat jouw Beanmachine altijd probleemloos draait en onze mensen op kantoor regelen dat je altijd en op tijd koffie hebt.

Redbeans gaat maar door

Vanuit onze branderij in Almelo zijn wij onze missie gestart om heel zakelijk Nederland te helpen genieten van betere koffie. Inmiddels vind je Redbeans door heel Nederland en daarbuiten. Van Amsterdam tot Maastricht,  Antwerpen en London. Waar Redbeans wordt gedronken zijn de mensen meer tevreden en relaxter. Ze genieten net wat meer van hun koffie.

“Redbeans staat voor passie, design en kwaliteit. Wij volgen niet de gebaande paden, maar de bijzondere wegen. Waar anderen stoppen, gaan we bij Redbeans juist verder.”

Redbeans, Just perfect

Redbeans zelf ervaren?

Bel mij terug Vul hieronder je gegevens in